Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo SUV?!? YES - 2013 in US!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo SUV?!? YES - 2013 in US!

Снощи след като си взех новия брой на TopGear, да ви кажа чесно ми падна челюста от зяпане... Дали от невежество и неинформираност - незнам, но аз за такова "животно" незнаех... Извинявам се ако случайно повтарям темата, но не намерих никаде публикация
    Алфа SUV (лично аз незнам как ще му викат на галено на това животинче) с който модел се очаква обичаната от нас марка, че ще пробие американския пазар. Дизайнът ще се обосновава на Giulietta, а базата ще бъде обща с тази на Jeep Compass и Patriot, като платформата позволява както 2WD, така и 4WD задвижване. Размерите ще са сходни с BMW X3 и Audi Q3... Очакват се разбира се и Fiat-ска MultiAir2 двигатела гама.. Ключовият модел на Alfa за щатския пазар е планиран за тях за 2013 година, но ние ще я видим преди тях
    Поради неинформираността си се въздържам да качвам снимки, защото това което има като масов снимков материал са старите идеи, различни на визия от очакваното арогантно изчадие ако някой знае повече нека сподели
    Last edited by minkata; d.m.y г., 14:21.
    Alfa GTV
    sigpic

надявам се да не е на една четвърт ужасен колкото са патриота и компаса, че те са отчайващи...
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

...
      Last edited by pooh; d.m.y г., 11:44.

Comment

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
        По правилно е да се каже, че модела на Jeep, който ще наследи Компас и Патриот (едновременно), ще е базиран в/у изменена платформа на Жулиета. Така наречената CUSW (Compat US Wide). Това е платформата на Додж Дарт. Системата 4х4 ще е разработена от Jeep естествено.

Тестовете текат в момента в Детройт.

Не бързайте да коментирате дизайна. Това е "муле".
        Единствено може да забележите ивицата по дължина на купето, която индикира с колко е разширена платформата и съответно ивицата през задната врата, която показва удължението й.
        на всеки 400 поста в този раздел има по 1 информативен и в повечето случаи е твой... поздравления за пореден път!
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Ама дали не е грозен, а?
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Кукла!Айде дано пуснат тоя Сув-толкова време го чакаме
            Alfa 155 1.7,1.8 ex
            Alfa 166 2.4 3 ex
            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
              Кукла!Айде дано пуснат тоя Сув-толкова време го чакаме
              Чакаш Jeep? Ами то и сега ги има . Верно, не е базиран на Алфа, но си пише Jeep .
              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Не бе-малко разширение на необятната гама от 2 модела,ако има Сув-ще има повече продажби
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Oтзад добре, ама тая предница дано да е сложена на майтап Нещо последните модели и проекти на АР нещо ме отблъскват. 147, 156, 166, GT - са красиви, кулминацията е 159/брерa(които за мен са най-красивите алфи), и от там насам деградация .... С тези платформи от американските автомобили, Алфа Ромео ще я последва съдбата на Ланча, а именно и малкото купувачи(които предимно са фенове на марката) ще се отдръпнат.
                  Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                    Oтзад добре, ама тая предница дано да е сложена на майтап Нещо последните модели и проекти на АР нещо ме отблъскват. 147, 156, 166, GT - са красиви, кулминацията е 159/брерa(които за мен са най-красивите алфи), и от там насам деградация .... С тези платформи от американските автомобили, Алфа Ромео ще я последва съдбата на Ланча, а именно и малкото купувачи(които предимно са фенове на марката) ще се отдръпнат.
                    Прочете ли въобще коментарите!!!!!!!!!!!!
                    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Да прочетох какво е написал pooh, но ще видиш крайния резултат. Тя и Мито нямаше да е такава, каквато я представяха по-рано. Като излезе ще видиш, че фаровете ще са ако не същите то ще са почти същите, които не подхождат(според мен) на такъв тип автомобил. На Мито й отива, но на джип или голям седан... Изчезна агресията във визията на АР, това имам впредвид !
                      Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                        Да прочетох какво е написал pooh, но ще видиш крайния резултат. Тя и Мито нямаше да е такава, каквато я представяха по-рано. Като излезе ще видиш, че фаровете ще са ако не същите то ще са почти същите, които не подхождат(според мен) на такъв тип автомобил. На Мито й отива, но на джип или голям седан... Изчезна агресията във визията на АР, това имам впредвид !

И не само агресията....много неща изчезнаха още преди 20 години.

Иначе в момента прилича на един страхотно грозен модел на Нисан.
                        А честно казано,на нищо не прилича
                        Last edited by митака-пловдив; d.m.y г., 20:57.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Ей видяхте едно муле и големи изводи за дизайна направихте
                          No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                          Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                          e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                            И не само агресията....много неща изчезнаха още преди 20 години.

Иначе в момента прилича на един страхотно грозен модел на Нисан.
                            А честно казано,на нищо не прилича
                            Бинго! Това именно е целта- на нищо да не прилича. Защо!? Оставям на вас да се сетите!
                            Lexus IS200

Comment

Абе,вие четете ли изобщо?!Или,само каквото ви изнася?
                              Пух,го е написал много ясно:
                              Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                              Не бързайте да коментирате дизайна. Това е "муле".
                              Стига с тоя спам!
                              Mercedes ML 63 AMG 07'
                              159 TI 2.4JTDm SW 09'
                              156 2.0 20V Turbo
                              VW Phaeton 3.0 TDI 09'
                              sigpic

Comment

Working...
                              X